Αρχική

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Δαντέλα


Γυναικεία Μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014
H δαντέλα είναι της μόδας και θα φορεθεί πολύ και φέτος.
Η δαντέλα αναδεικνύει τη θηλυκότητα της γυναίκας και  μπορεί να συνδυαστεί με πολλά αξεσουάρ. 
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα αποτελεί μια καλή αγορά, αφού θα μπορέσετε να το φορέσετε με διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά, διαφοροποιώντας τις εμφανίσεις σας. Δοκιμάστε την σε όλες τις εκδοχές της (ρομαντική, αισθησιακή, προκλητική)
Σε περίπτωση που οι δαντέλες της μαμάς και της γιαγιάς είναι ακόμα κλειδωμένες στο μπαούλο, τώρα είναι η καλύτερη εποχή να τις ξεκλειδώσετε και να τις χαρείτε.
Η δαντέλα τόσο στην αθώα, ρομαντική όσο και στην αισθησιακή, προκλητική εκδοχή της. 
Σε μαύρο, λευκό ή άλλα χρώματα, όπως το κόκκινο πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και αποτελεί must για τις επόμενες εμφανίσεις σας. 
Πλεκτή, cut-out ή υφασμένη με περίτεχνους τρόπους, η λογική της διακριτικής έκθεσης επικρατεί. 
Δεν είναι λίγες ωστόσο οι γυναίκες που την φοβούνται, αφού την θεωρούν πολύ επίσημη και δύσκολη να συνδυαστεί. 
Ακολουθούν μερικές συμβουλές που ίσως σας αλλάξουν γνώμη!
1. Καταρχήν η δαντέλα φοριέται όλες τις ώρες, από πρωί μέχρι βράδυ, ανάλογα με το πως θα την συνδυάσετε. Αν για παράδειγμα την φορέσετε με πιο casual υφάσματα, όπως δέρμα, τζιν, μαλλί, τουίντ, τότε μπορείτε να την βάλατε και πρωί.
2. Καλό είναι να αγοράσετε ένα φούτερ με λεπτομέρειες από δαντέλα, ένα κολάν ή skinny παντελόνι, φόρεμα ντουμπλαρισμένο με άλλο ύφασμα σε γραμμή ’60s, έτσι ώστε να κάνετε πιο εύκολους συνδυασμούς.
3. Η δαντέλα μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ντενίμ, λεοπάρ αξεσουάρ, μαρινιέρα ή κάτι ριγέ, δέρμα και μεγάλα κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια. 
Μερικοί καλοί συνδυασμοί είναι: 
Ένα ντένιμ τζιν πουκάμισο με μια δαντελένια φούστα ή ένα δαντελένιο κολάν, λεοπάρ αξεσουάρ για προκλητικές αλλά και πολυτελείς εμφανίσεις, μαρινιέρα ή κάτι ριγέ για πιο μοντέρνες και εύκολες εμφανίσεις, δαντελένια φόρεμα με δερμάτινο τζάκετ ή τοπ από δαντέλα με δερμάτινο skinny παντελόνι ή φούστα και τέλος, ένα δαντελένιο τοπ με λαιμόκοψη και μεγάλα κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου