Αρχική

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Ντροπή!Αποστροφή για την δημοσιογραφία που στιγματίζει μια παιδική ψυχή
Παρακολουθώντας όλα αυτά που διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες, νιώθει κανείς λύπη και αποστροφή για όλους όσους εμπλέκονται στην αναμετάδοση όλων αυτών των πληροφοριών και των εικασιών για την μικρή Μαρία!
Το κράτος ανίκανο να βάλει φρένο στην εμποροποίηση μιας παιδικής ζωής που γίνεται μόνο για χάρη της ακροαματικότητας. Εικασίες, προσωπικά συμπεράσματα, ρατσισμός, υποθέσεις, όπως αυτές της λήψης οργάνων για μεταμοσχεύσεις, με δεδομένο ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται μεταμοσχεύσεις στα παιδιά. Το μόνο μήνυμα που περνάνε στην κοινωνία είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης!
Οι γονείς τρομοκρατημένοι προσέχουν τα παιδιά τους να μην τους συμβεί το ίδιο, οι υπόλοιποι ξέχασαν την Χρυσή Αυγή και όλα τα προβλήματα της Ελλάδας και σκέπτονται πως μετά τις βρώμικες ιστορίες της υιοθεσίας παιδιών, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
Ο Δήμαρχος της Αθήνας ευαισθητοποιήθηκε, τώρα, για την λειτουργία ενός ολόκληρου τομέα του Δήμου του...
Η μόνη, βέβαια, πραγματικά χαμένη σε αυτή την ιστορία είναι η μικρή Μαρία που όση ψυχοθεραπεία και να κάνει ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τα ψυχικά της τραύματα...
Χαμένες, όμως, είναι και οι οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους, και τώρα τους δημιουργούνε ανύπαρκτες ελπίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου