Αρχική

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ειδικές κρέμες προσώπου


Ανάλογα με τις ανάγκες σας πρέπει να διαλέξετε την κατάλληλη κρέμα προσώπου
Στον κόσμο της φροντίδας της επιδερμίδας υπάρχει μια προοδευτική εξέλιξη που έχει σχέση με τον συνδυασμό διαφορετικών παραγόντων για τέλεια αποκατάσταση.
  • Στόχος η παραμονή της νεότητας
Αναζητήστε κρέμες προσώπου με ρεσβερατρόλη, βιταμίνες C και E.
Τα αντιοξειδωτικά είναι μια ομάδα από συστατικά, που βοηθούν την διατήρηση της νεότητας στο πρόσωπο, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις καθημερινές περιβαλλοντολογικές επιθέσεις.
Η ρεσβερατρόλη ενεργοποιεί τις σιρτουίνες που είναι πρωτεΐνες που ελέγχουν τα γονίδια της μακροζωίας. Επίσης, οι  σιρτουίνες συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και βοηθούν στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας από τους ρύπους.
  • Στόχος η εξαφάνιση των ρυτίδων
Αναζητήστε κρέμες προσώπου που περιέχουν ρετινοειδή και πεπτίδια.
Τα ρετινοειδή βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Επιπλέον, αυξάνουν την παραγωγή ελαστίνης, που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο σφριγηλή.
Τα πεπτίδια είναι αλυσίδες αμινοξέων με διαφορετικά μήκη. Τα πενταπεπτίδια βοηθούν στην μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και τι διπεπτίδιο pal-KT βελτιώνει τα επίπεδα και την πιοότητα του κολλαγόνου.
  • Στόχος η ενυδάτωση
Αναζητήστε κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ, κεραμίδια και γλυκερίνη.
Συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους και η γλυκερίνημπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να συγκρατήσει το νερό στις εσωτερικές στιβάδες. Τουαλουρονικό οξύ λειτουργεί σαν ένα σφουγγάρι και συγκρατεί εκατό φορές περισσότερο νερό από το βάρος του. Η n-acetyl glucosamine βοηθά στην φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος.
  • Στόχος οι δυσχρωμίες
Αναζητήστε κρέμες προσώπου που περιέχουν μελανίδη, νιασίνη και βιταμίνη C.
Η μελανίδη, είναι ένα φυτικό συστατικό με ισχυρές λευκαντικές ιδιότητες και δρα στοχευμένα στα μελανινοκύτταρα αναστέλλοντας την τυροσινάση που είναι ένα ένζυμο κλειδί στην παραγωγή μελανίνης.
Επίσης, η νιασίνη που είναι η βιταμίνη Β3 είναι αποτελεσματική για τις δυσχρωμίες που δημιουργούνται από τον ήλιο και την γήρανση. Εξομαλύνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και παράλληλα αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου