Αρχική

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστικά για να βγάζετε τα φρύδια σας


Σωστά βγαλμένα φρύδια για ένα τέλειο βλέμμα 
Τα σωστά βγαλμένα φρύδια μπορούν να κάνουν το μάτια σας να φαίνονται υπέροχα και να αναδείξουν το βλέμμα σας. 
Το πρώτο βήμα είναι να προμηθευτείτε με ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών. Να προσέξετε οι άκρες του να εφάπτονται πλήρως μεταξύ τους όταν κλείνει, για να μπορείτε να βγάζετε και τις πολύ μικρές τριχούλες. Οι άκρες του θα πρέπει έχουν μία μικρή κλίση προς τα κάτω.
Οδηγίες για να βγάλετε τα φρύδια σας
-Τοποθέτησε ένα χάρακα κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια. Θα δείτε ότι το φρύδι σας είναι είτε πιο έξω από τον χάρακα είτε πιο μέσα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι λάθος. Το σχήμα του φρυδιού πρέπει να ξεκινάει ακριβώς στο εξωτερικό σημείο του χάρακα και να σχηματίζει ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού σας.
-Για να βρείτε την σωστή γωνία του φρυδιού τοποθετήστε τον χάρακα πάλι κάθετα μέχρι τα φρύδια, αλλά αυτή την φορά ο χάρακας θα περνάει από το μέσο της ίριδας. Το σημείο που θα βρείτε είναι το κατάλληλο για να σχηματίσετε την γωνία.
-Τέλος, θα βρούμε το τελείωμα του σχήματος του φρυδιού. Τοποθετείτε τον χάρακα στην βάση  στην βάση του ρουθουνιού με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.
-Σε περίπτωση που δεν έχετε πυκνά φρύδια, προμηθευτείτε με ένα μολύβι φρυδιών για να δώσετε το τελικό επιθυμητό σχήμα.
-Για να αποφύγετε τον ερεθισμό που προκαλείται στην περιοχή των φρυδιών όταν τα βγάζετε, φροντίστε να κάνετε ζεστές κομπρέσες με νερό  ή να τοποθετείτε κομπρέσες με οινόπνευμα στην περιοχή, πριν ξεκινήσετε. Όταν τελειώσετε τοποθετήστε κομπρέσες με κρύο νερό ή τρίψτε την περιοχή με ένα παγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου