Αρχική

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς


5 Ασκήσεις για σκληρούς ... αντρικούς κοιλιακούς
Ο χρυσός κανόνας για τους κοιλιακούς: ποιότητα έναντι της ποσότητας. 
Είναι ένας μύθος ότι οι πολλές και γρήγορες ασκήσεις για κοιλιακούς θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Απεναντίας, οι πιο αργές ασκήσεις κοιλιακών που γίνονται με τον σωστό τρόπο φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα.
Οι πέντε καλύτερες ασκήσεις για τους κοιλιακούς στους άντρες:
1. Η άσκηση της αράχνης
Ξεκινήστε σε μια θέση παράλληλη με το έδαφος με τους πήχεις σας στο έδαφος και το σώμα σας σε τέλεια ευθεία. Φέρτε το δεξί γόνατο σας προς τα εμπρός προς τα δεξιά του αγκώνα σας, και στη συνέχεια, επιστρέψετε το στην παράλληλη με το έδαφος θέση. Επαναλάβετε φέρνοντας το αριστερό γόνατο προς τον αριστερό αγκώνα σας. Κάντε 10 πλήρεις επαναλήψεις.
Με αυτή την άσκηση γυμνάζετε το μπροστινό και πίσω μέρος της κοιλιακής περιοχής σας, την ίδια στιγμή, χωρίς οποιοδήποτε εξοπλισμό. Είναι τόσο απλή και αποτελεσματική άσκηση που μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε.
2. Η άσκηση με το καλώδιο
Σταθείτε κρατώντας ένα καλώδιο-λάστιχο σταθεροποιημένο κάπου με τα δύο χέρια μπροστά σας, μόλις πιο κάτω από το ύψος των ώμων. Κρατώντας τα χέρια σας σταθερά και ίσια και τους κοιλιακούς σας σφιγμένους, περιστρέψτε το ανώτερο σώμα σας προς τα αριστερά, στη συνέχεια πίσω στο κέντρο, και στη συνέχεια προς τα δεξιά, και στη συνέχεια πίσω στο κέντρο. Κάντε 10 πλήρεις επαναλήψεις.
Αυτή η κίνηση στοχεύει πραγματικά στους πλάγιους κοιλιακούς και είναι ειδική για τους αθλητές  του τένις, του μπέιζμπολ, και όσους κάνουν αθλήματα με ρακέτα. 
3. Η άσκηση ποδήλατο 
Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας και τα πόδια σας λυγισμένα στις 90 μοίρες. Φέρτε το δεξιό αγκώνα σας προς το αριστερό γόνατό σας, και μετά τον αριστερό αγκώνα σας προς το δεξί γόνατο σας. Κρατηθείτε για 60 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά. Κάντε 10 πλήρεις επαναλήψεις.
Με αυτή την άσκηση γυμνάζετε τους πλάγιους και τους κάτω κοιλιακούς.
4. Η χιαστή άσκηση
Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια και τα πόδια διαγώνια έξω, έτσι ώστε το σώμα σας σχηματίζει ένα " Χ ". Κρατώντας τα χέρια και τα πόδια ίσια, φέρτε το δεξί σας χέρι προς το αριστερό πόδι σας, και μετά το αριστερό σας χέρι προς το δεξί σας πόδι, σηκώνοντας το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους από το έδαφος. Κάντε 10 πλήρεις επαναλήψεις.
Είναι μια απλή άσκηση, και είστε ασφαλείς και στηρίζεστε στο έδαφος. Γυμνάζονται οι ορθοί και πλάγιοι κοιλιακοί σας.
5. Η άσκηση της μπάλας
Γονατίστε σε ένα χαλί με τα χέρια σας με μια μπάλα γυμναστικής. Κρατώντας την πλάτη σας ίσια και τους κοιλιακούς σας σφιγμένους κυλήστε την μπάλα όσο πιο μακριά από εσάς γίνεται, και στη συνέχεια, σιγά-σιγά  επαναφέρετε τη μπάλα στην αρχική θέση.  Κάντε 10 πλήρεις επαναλήψεις.
Αυτή η άσκηση με την μπάλα είναι ασφαλής. Γυμνάζει τους ορθούς κοιλιακούς σας. Αν θέλετε να γυμνάσετε και τους πλάγιους κάντε το ίδιο με μια γωνία 45 μοιρών προς τα αριστερά και δεξιά.
Βιβλιογραφία
mensfitness.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου