Αρχική

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μείνετε για πάντα νέες με γλυκοπατάτες


Οι φυτικές ορμόνες της γλυκοπατάτας θα σας ανανεώσουν
Είναι γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή των ορμονών αρχίζει να μειώνεται με αντίστοιχη επιβάρυνση στην εμφάνιση, στη καλή διάθεση αλλά και στη αίσθηση της ζωντάνιας και ενέργειας που νιώθουμε.

Η πιο σύγχρονη απάντηση σε ανάλογα θέματα δίνεται με την βοήθεια των βιοπανομοιότυπων ορμονών. Είναι η τελευταία λέξη στην ορμονική υποκατάσταση που εφαρμόζεται στην Αμερική.
Έγιναν παγκοσμίως διάσημες από το σήριαλ Sex & the City, όπου η Σαμάνθα κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες “yam” για να μειώσει τις εξάψεις και όλα τα άλλα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Οι βιοπανομοιότυπες (b-HRT) ορμόνες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στην κλινική πράξη περίπου 20 χρόνια και είχαν μεγάλη επιτυχία. Η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο για την εμμηνόπαυση. Μπορούν να δώσουν λύση σε πολλά ορμονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα σε διάφορες περιόδους της ζωής της. Προέρχονται από φυτικές ορμόνες και η θεραπεία είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Η κυριότερη πηγή είναι η ρίζα yam (η γνωστή γλυκοπατάτα) η οποία περιλαμβάνει τη φυτική ορμόνη Diosgenin και μετατρέπεται στις επιμέρους βιοπανομοιότυπες ορμόνες.

Οι βιοπανομοιότυπες ορμόνες είναι ορμόνες που έχουν την ίδια βιοχημική δομή και πανομοιότυπη δράση με τις ανθρώπινες ορμόνες. Προηγείται πάντα της θεραπείας λεπτομερής εργαστηριακός έλεγχος και στη συνέχεια η παρακολούθηση επιτυγχάνεται με τακτικό επανέλεγχο των ορμονικών επιπέδων ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της.

Τι προσφέρουν οι βιοπανομοιότυπες ορμόνες;
Υπάρχει αισθητή βελτίωση στην εμφάνιση, στην ποιότητα του δέρματος αλλά και στην επανάκτηση της μνήμης, της libido, της ενέργειας και της διάθεσης. Στο μέλλον με την εξέλιξη της επιστήμης είναι πολύ πιθανό να σβήνουμε ακόμη και τα σημάδια του χρόνου απλά βελτιώνοντας την ορμονική μας ισορροπία.
Βιβλιογραφία
totalhealthinstitute.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου