Αρχική

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Σημαντικές πληροφορίες για τα συμπληρώματα γλουταθειόνης


Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα γλουταθειόνης για τη θεραπεία μιας ιατρικής κατάστασης, ή απλώς για τη διατήρηση καλής υγείας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν που θα λειτουργήσει σωστά.
Δυστυχώς, υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα στην αγορά που δεν λειτουργούν σωστά. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα άλλα συμπληρώματα μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες εάν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά.
Σήμερα, όλοι γνωρίζουν ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε  συμπληρώματα διατροφής πρόδρομων μορφών γλουταθειόνης, αντί για αυτά που παρέχουν απλά το ίδιο το μόριο. 
Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα συμπλήρωμα που θα σας δώσει όλες τις πρόδρομες ουσίες, καθώς και τους σημαντικούς  συμπαράγοντες, όπως το σελήνιο, καθώς και ορισμένες από τις Β βιταμίνες. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα συμπλήρωμα που να περιέχει τις βιταμίνες αυτές, είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις πάρετε από κάποια άλλη πηγή.
Μερικοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ενέσεις γλουταθειόνης. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε αν θελήσετε να τις δοκιμάσετε να κάνετε  χρήση αυτών  που απαιτούν όσο το δυνατόν λιγότερες χορηγήσεις την ημέρα.
Εκτός από τη χρήση της γλουταθειόνης σε χάπια και ενέσεις, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε κάποια άλλα είδη  συμπληρωμάτων. Για παράδειγμα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θα διεγείρει την παραγωγή της γλουταθειόνης. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια φόρμα που θα απορροφάται εύκολα από το σώμα σας. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να δοκιμάσετε γάλα γαϊδουράγκαθου  για την τόνωση της σύνθεσης γλουταθειόνης.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα συμπληρώματα από έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Επιπλέον, αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ενέσεις γλουταθειόνης, θα χρειαστείτε επίσης μια ασφαλή προμήθεια για τις σύριγγες μιας χρήσης.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αύξηση των ενδοκυτταρικών επιπέδων της γλουταθειόνης θα είναι επωφελής. Δυστυχώς, η επίτευξη αυτού του στόχου δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Κατά την επιλογή των συμπληρωμάτων της γλουταθειόνης, θα πρέπει να εξετάσετε  πώς θα χορηγούνται, καθώς και να μάθετε αν θα λειτουργούν πραγματικά. Ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο, θα πρέπει να βρείτε μια λύση που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που συνδέονται με την αύξηση του ποσού της γλουταθειόνης στο σώμα σας. 
Επιστημονικά, έχει αποδειχθεί ότι η γλουταθειόνη:
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Αναζωογονεί και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα στους ηλικιωμένους και τους ασθενείς.
  • Προστατεύει από τον καρκίνο.
  • Προφυλάσσει τους πνεύμονες από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, γι’ αυτό και προφυλάσσει από τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τα κορεσμένα λίπη.
  • Αποτρέπει την οξείδωση της χοληστερόλης του αίματος και τη μετατροπή της σε τοξική μορφή.
  • Συμβάλλει στη θεραπεία του διαβήτη τύπου ΙΙ.
  • Συμβάλλει στην αποτροπή της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου.

Βιβλιογραφία
glutathione.bestofresults.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου