Αρχική

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτά είναι γυναικεία προσόντα


Τι αναζητούν οι άνδρες στις γυναίκες;
Άλλα πράγματα ψάχνει μία γυναίκα από έναν άντρα και άλλα ένας άντρας από μία γυναίκα.
Η ασφάλεια για παράδειγμα, είναι κάτι το οποίο αναζητούν  οι γυναίκες.
Όμως τι αναζητούν οι άνδρες στις γυναίκες;
1. Αυτοπεποίθηση:  Μία γυναίκα ανασφαλής που κλαίγεται μονίμως για την εμφάνισή της, δεν γοητεύει έναν άντρα. Οι άντρες θέλουν δυναμικές γυναίκες και σίγουρες για τον εαυτό τους, γιατί τους ασκούν ιδιαίτερη γοητεία και φυσικά τους συναρπάζουν.
2. Ευφυία: Το να συμπεριφέρεται μία γυναίκα έξαλλα, ενώ έχει πατήσει προ πολλού τα 30 είναι αστείο και  εκνευριστικό για τους άντρες. Ο άντρας, μπορεί να κοιτάξει στο δρόμο την γυναίκα που είναι έξαλλη, αλλά θα το κάνει επειδή επειδή του αρέσουν τα μπούτια της. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, σχετικά έξυπνος και εύστροφος που έχει ένα συγκεκριμένο κοινωνικό κύκλο, με την εν λόγω δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά, γιατί πολύ απλά την θεωρεί χαζή!
3. Καλοσύνη: Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν καλοσύνη και όσες δεν είναι κακομαθημένες, υστερικές και γκρινιάρες.   Αν η γυναίκα ζητάει συνεχώς πράγματα, ή κατεβάζει τα μούτρα συνεχώς απωθεί τους άντρες.
4. Αυθορμητισμό: Οι άντρες προτιμούν τις αυθόρμητες γυναίκες και όχι τις αυτές που στήνονται και τις υστερόβουλες.
5. Ανεξαρτησία: Η πιο γοητευτική και η πιο ακαταμάχητη γυναίκα για τους άντρες είναι η ανεξάρτητη, που έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της. Όπως ακριβώς θέλει εκείνος να περνάει χρόνο μακριά σας, έτσι ακριβώς  πρέπει κι αυτή, έτσι να κάνει. Εξάλλου, το να έχει η γυναίκα και ζωή και ενδιαφέροντα πέρα από αυτόν είναι και ιδιαιτέρως τονωτικό  για τη σχέση. Αν είναι,κάθε μέρα και  όλη μέρα μαζί, στο τέλος θα κουράσει ο ένας τον άλλο...
Πηγή
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου