Αρχική

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Είναι θαυματουργό το συμπλήρωμα MMS για τον καρκίνο;


Mirale Mineral Supplement-MMS (MMS1 & MMS2)
MMS (Mirale Mineral Supplement): Θαυματουργό συμπλήρωμα ορυκτών
Eίναι η κοινή ονομασία του προϊόντος με υδατικό διάλυμα χλωριώδους νατρίου 28%, μια τοξική χημική ουσία που είναι γνωστό ότι προκαλεί θανατηφόρο νεφρική ανεπάρκεια, σε απεσταγμένο νερό. Με διάλυμα κιτρικού οξέος,  το μείγμα παράγει διοξείδιο του χλωρίου, που ένας ισχυρός οξειδωτικός παράγοντας που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία του νερού και στη λεύκανση.  Το όνομα αρχικά επινοήθηκε από τον συγγραφέα, Jim Humble, το 2006 που δημοσίευσε το βιβλίο, The Miracle Mineral Solution of the 21st Century.
Το MMS προωθείται ως θεραπεία για τον HIV, την ελονοσία, τους ιούς της ηπατίτιδας, τον ιό της γρίπης H1N1, τα κοινά κρυολογήματα, την ακμή και κυρίως, του καρκίνου. 
Το MMS περιγράφεται συχνά ως το νερό καθαριστής.
Σύμφωνα με  τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων έγινε προειδοποίηση ότι οι οδηγίες για την προετοιμασία του διαλύματος με την ανάμειξή του με ένα όξινο διάλυμα, ή ακόμα και με χυμό πορτοκαλιού, παράγει διοξείδιο του χλωρίου, που προκαλεί ναυτία, έμετο, και επικίνδυνα χαμηλή αρτηριακή πίεση. 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Food Standards Agency κυκλοφόρησε, επίσης, μια προειδοποίηση, μετά τις προειδοποιήσεις Υγείας του Καναδά και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ,  ότι το MMS είναι κατά 28% διάλυμα χλωριώδους νατρίου που ισοδυναμεί με χλωρίνη βιομηχανικής ισχύος. Όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ναυτία, έμετο και διάρροια και δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και η μειωμένη πίεση του αίματος. Αν έχει γίνει η αραίωση μικρότερη από τις οδηγίες, θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη του εντέρου και των ερυθρών αιμοσφαιρίων και αναπνευστική ανεπάρκεια.
Το MMS δεν έχει εγκριθεί για τη θεραπεία ασθενειών και η χρόνια έκθεση σε μικρές δόσεις του διοξειδίου του χλωρίου μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές βλάβες, σύμφωνα με την EPA
Μια μελέτη βραχείας διάρκειας έδειξε ότι δεν υπάρχει καμία επίδραση σε αιματολογικές ή βιοχημικές εξετάσεις ούτε σωματικά συμπτώματα σε εθελοντές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 84 ημερών. Ενώ οι μελέτες των επιπτώσεων του διοξειδίου του χλωρίου σε ανθρώπους είναι λίγες, υπάρχουν πολλές σε ζώα που δείχνουν ότι το διοξειδίου του χλωρίου  επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδούς και προκαλεί των Τ4 κυττάρων σε πιθήκους μετά από 6 μήνες. Μια άλλη μελέτη σε αρουραίους οδήγησε στη συρρίκνωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων  όταν εκτίθενται σε 100 mg/L της συγκέντρωσης διοξειδίου του χλωρίου στο πόσιμο νερό τους, μετά από 3 μήνες. 
Το Τμήμα Εργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής  περιορίζει την επαγγελματική έκθεση όταν εισπνέεται διοξείδιο του χλωρίου σε 0,1 ppm δεδομένου ότι οι συγκεντρώσεις σε 10 ppm οδήγησαν σε θάνατο  αρουραίους, μετά από 10 ημέρες, ενώ μια περίπτωση όπου ένας εργαζόμενος εκτέθηκε σε 19ppm πέθανε. Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση το διοξείδιο του χλωρίου είναι μια ουσία ερεθιστική για το αναπνευστικό και για τα μάτια στους ανθρώπους.

Πρωτόκολλο 2000 MMS
Για τον καρκίνο και άλλες απειλητικές για τη ζωή ασθένειες.
MMS1 ® (διοξείδιο του χλωρίου)
Το MMS ® - είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα και φθηνή θεραπεία για την ελονοσία,  τον καρκίνο, το AIDS και πολλές άλλες ασθένειες.
Το διοξείδιο του χλωρίου έχει αποδειχθεί ότι είναι φονικό για όλους σχεδόν τους γνωστούς μολυσματικούς παράγοντες in vitro χρησιμοποιώντας εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις. Αυτό περιλαμβάνει παράσιτα, μύκητες, βακτήρια και ιούς.
Το διοξείδιο του χλωρίου δίνει στο ανοσοποιητικό σύστημα τέλεια πυρομαχικά για να επιτεθούν στα καρκινικά κύτταρα. Ορισμένοι καρκίνοι είναι πιο δύσκολο να θεραπευτούν από τους άλλους και στην περίπτωση που ο καρκίνος δεν αρχίσει να εξαφανίζεται μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες από την έναρξη με δοσολογία 15 σταγόνες δύο φορές την ημέρα θα πρέπει να χορηγηθεί συμπληρωματικά κάποιο μείγμα βοτάνων με την ονομασία Essiac (FlorEssence τσάι κατά του καρκίνου).
Η αρχή γίνεται,  πάντα με 2 σταγόνες το πρωί και 3 σταγόνες το απόγευμα. Στη συνέχεια, 4 σταγόνες το επόμενο πρωί, στη συνέχεια γίνεται λήψη κάθε 4 ώρες και στη συνέχεια, κάθε 2 ώρες. Γίνεται δηλαδή αύξηση της δόσεως και της συχνότητα της λήψης των δόσεων. Κάθε φορά που υπάρχει ναυτία, γίνεται μείωση του αριθμού των σταγόνων. Στη συνέχεια, αρχίζει  αύξηση του αριθμού των σταγόνων, αμέσως μόλις περάσει η ναυτία. Η μέγιστη δόση είναι μέχρι 10 σταγόνες κάθε 2 ώρες, ενώ ο ασθενής είναι ξύπνιος.
Θα πρέπει πάντα να γίνει ενεργοποίηση του συμπληρώματος με ξύδι ή λεμόνι, ή διάλυμα κιτρικού οξέος, και φυσικά, 3 λεπτά πριν γίνεται προσθήκη σε χυμό ή νερό για να καταναλωθεί. Οι περισσότεροι για την ενεργοποίηση προτείνουν το κιτρικό οξύ 10%, σε ποσότητα 5 φορές τον αριθμό των σταγόνων MMS. Χρησιμοποιείτε για χυμό μόνο μήλο, σταφύλι, ή χυμό ανανά, χωρίς πρόσθετη βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύ.
Πολλοί ασθενείς πίνουν 30 σταγόνες δύο φορές την ημέρα  MMS, ή 15 σταγόνες τέσσερις φορές την ημέρα, όταν είναι απαραίτητο, ή και περισσότερο. Απλά  αν παρατηρηθεί ναυτία, πρέπει προσωρινά να ελαττωθούν οι σταγόνες, αλλά στη συνέχεια, όταν η ναυτία υποχωρήσει ξαναυξάνονται.
Πολλοί χρησιμοποιούν το MMS και σε τοπική εφαρμογή για τον καρκινικό πόνο, αφού το αναμείξουν με χυμό λεμονιού και μετά από 3 λεπτά με DMSO (Dimethyl Sulfoxide). Προσοχή! Δεν πρέπει να φοράτε πλαστικά γάντια. 
Η εξατομικευμένη ρύθμιση της δοσολογίας του MMS
Γίνεται ανάλογα με τη ναυτία. Δηλαδή, αν κάποιος ξεκινήσει με μία σταγόνα ή ακόμα και 1/2 και δεν του κάνει ναυτία, τότε θα αρχίσει να αυξάνει τις σταγόνες δύο φορές την ημέρα μία φορά το πρωί και μία το βράδυ. Δηλαδή, αν μια δεύτερη σταγόνα δεν του κάνει ναυτία το πρωί, στη συνέχεια, το απόγευμα ή αργά το απόγευμα δοκιμάζει άλλη μια δόση. Στη συνέχεια, το επόμενο πρωί παίρνει δύο σταγόνες και το βράδυ 3 σταγόνες. Αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει ναυτία. Μπορείτε στη συνέχεια κάποιος να κάνει μια μείωση και όταν περάσει η ναυτία ξαναρχίζει την αύξηση των σταγόνων.
Το MMS χρησιμοποιείται, επίσης, αντί οδοντόπαστα για το βούρτσισμα δοντιών και προφανώς προκαλεί επούλωση στα δόντια και τα ούλα.
Ο τρόπος για να επιτευχθεί η ενεργοποίηση των σταγόνων είναι με 4 διαφορετικούς τρόπους:
Πρώτον, προσθέτονται οι σταγόνες σε ένα καθαρό και στεγνό ποτήρι, και στη συνέχεια ενεργοποιούνται ως εξής:
1. (Προτιμώμενη μέθοδος) Προσθέστε 1 σταγόνα 50% κιτρικού οξέος, για κάθε σταγόνα του MMS, ανακινήστε για να αναμειχθεί, περιμένετε 20 δευτερόλεπτα, προσθέστε 1/2 έως 1 ποτήρι νερό ή χυμό.
2. Προσθέστε 5 σταγόνες κιτρικού οξέος 10% για κάθε σταγόνα MMS στο ποτήρι, και στη συνέχεια ανακινήστε για να αναμειχθεί, περιμένετε 3 λεπτά, προσθέστε 1/2 έως 1 ποτήρι νερό ή χυμό και στη συνέχεια πιείτε το.
3. Προσθέστε 5 σταγόνες ξύδι για κάθε σταγόνα του MMS στο ποτήρι, ανακινήστε για να αναμειχθεί, περιμένετε 3 λεπτά, προσθέστε 1/2 έως 1 ποτήρι νερό ή χυμό και στη συνέχεια πιείτε το.
4. Προσθέστε 5 σταγόνες χυμό λεμονιού για κάθε σταγόνα MMS στο ποτήρι, ανακινήστε για να αναμειχθεί, περιμένετε 3 λεπτά, προσθέστε 1/2 έως 1 ποτήρι νερό ή χυμό και στη συνέχεια πιείτε το.
Μην χρησιμοποιείτε χυμό πορτοκαλιού. Μην χρησιμοποιείτε τους χυμούς με προσθήκη βιταμίνης C ή ασκορβικό οξύ. Μην χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένους χυμούς. Μην χρησιμοποιείτε  νέκταρ από πολτό των φρούτων.
Οι φρέσκοι χυμοί από φρέσκα φρούτα είναι κατάλληλοι, όπως ο χυμός μήλου.
Αν κάποιος θέλει φτιάχνει και τις  10 δόσεις το πρωί, και το διάλυμα διατηρείται σε κλειστό δοχείο όλη την ημέρα. Απλά ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες πολλαπλασιάζοντας όλα τα στοιχεία από 10 και στη συνέχεια τοποθετείται το υγρό σε ένα κλειστό δοχείο και λαμβάνεται το 1/10  από αυτό κάθε ώρα. Το MMS ανακατεύεται με κάποιο φρέσκο χυμό & νερό λίγο πριν από τη λήψη της ωριαίας δόσης.
Όταν κάποιος νιώσει ναυτία, έχει τάση για έμετο ή εμφανίσει διάρροια πρέπει σταδιακά να μειώνει τη δόση. 
Η μέγιστη δοσολογία του MMS1 είναι 12 σταγόνες την ώρα.
Μετά από 3 ημέρες θα πρέπει να προστεθεί το  MMS2 ® (διοξείδιο του χλωρίου). Ο τρόπος που παίρνετε το MMS 2 είναι να παίρνετε μισή κάψουλα κάθε 2 ώρες. Καλό είναι να ξεκινήσει κάποιος  με 1/8 κάψουλα για την πρώτη ημέρα, 1/4 κάψουλα για τη δεύτερη ημέρα, και στη συνέχεια μισή κάψουλα. Έτσι, θα πρέπει να λαμβάνονται συνολικά 5 κάψουλες κάθε μέρα. Την πρώτη ημέρα, ανοίξτε το καψάκιο και αδειάστε έξω τα 7/8 της κάψουλας κάθε φορά και στη συνέχεια την επόμενη μέρα αδειάστε μόνο το 1/4 της κάψουλας.
Το πρωτόκολλο αυτό είναι για όλα τα είδη του καρκίνου και τις απειλητικές για τη ζωή ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του Alzheimer.
Βιβλιογραφία
The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century,
Jim Humble
"Health Risks Associated with Use of Miracle Mineral Solution". Health Canada. 12 May 2010.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου