Αρχική

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κόλπα για να ανανεώσετε τη σχέση σας


Ανανεώστε τη σχέση σας
Δεν φτάνουν μόνο τα ''σ' αγαπώ''
Αν θεωρήσετε την αγάπη του/της συντρόφου σας δεδομένη, θα καταλάβετε ότι κάποια στιγμή θα σβήσουν τα όμορφα συναισθήματα.
Δεν φτάνει μόνο το «σ' αγαπώ»... Δείξτε το με κάτι που να θυμίζει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής που ζήσατε μαζί...
Μην αφήνετε την καθημερινότητα, τα προβλήματα και τη ρουτίνα να μπαίνει στη σχέση σας και αν τυχόν αντιληφθείτε ότι έχετε αρχίσει να ρουτινιάζετε, συζητείστε το με τον σύντροφό σας και στη συνέχεια, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...
Μα φυσικά να έρθετε πιο κοντά!
Tips  για να δώσετε μια αναζωογονητική ανάσα στο γάμο ή στη μακροχρόνια σχέση σας:
•       Βάλτε νερό στο κρασί σας. Μπορείτε να καλμάρετε τα νεύρα που σας δημιουργεί ο καβγάς σας με μια αγκαλιά. Μια απλή αγκαλιά μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς και να διευκολύνει την έκκριση ωκυτοκίνης μιας ορμόνης που θα σας δημιουργήσει ευφορία.
•       Παίξτε μαζί. Κατά τη διάρκεια του σεξ, αφεθείτε και κάντε καινούρια κόλπα.
•       Γράψτε κάτι ρομαντικό. Ξεχάστε, όμως, το facebook και το twitter. Πιάστε χαρτί και μολύβι! Θα δημιουργήσετε στον ή στην σύντροφό σας θετικά συναισθήματα.
•       Έκπληξη! Κάντε συχνές εκπλήξεις στον ή στην σύντροφό σας ερωτικού και μη περιεχομένου.
•       Δείξτε ενδιαφέρον. Δείξτε ενδιαφέρον για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ή την σύντροφό σας και συζητήστε τα..
•       Γελάστε με τα ανέκδοτα που λένε. Ακόμη κι αν είναι κρύα γελάστε πειστικά. Γι' αυτό προσπάθησε να δεις με άλλο μάτι τα ανέκδοτά του ή τουλάχιστον γέλα πειστικά.
•       Κερδίστε την προσοχή του/της. Κάντε κομπλιμέντα. Τα αμοιβαία κομπλιμέντα είναι σημαντικά στη διατήρηση της σχέσης. Έρευνες δείχνουν ότι ζευγάρια που θαυμάζουν ο ένας τον άλλον ξεπερνάνε τις δύσκολες φάσεις της σχέσης τους.
Να ζήσετε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου