Αρχική

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Τα in της οικονομικής κρίσης



Τα in της οικονομικής κρίσης για ένα επιτυχημένο ραντεβού
Εντάξει έχουμε μεγάλη οικονομική κρίση και δεν έχετε μία στην τσέπη
Αλλά επειδή δεν έχετε μία στην τσέπη, δεν χρειάζεται να ξεχάσετε και τα ραντεβουδάκια…
Όμως πως θα τα καταφέρετε για ένα φτηνό, αλλά έξυπνο κι επιτυχημένο  ραντεβού;
Θα αναρωτηθείτε αν θα το απολαύσετε! Χλωμό, αλλά από την άλλη σημασία έχει να περάσει και ο άλλος ή η άλλη καλά. Για να έχετε κάποιες ελπίδες να περάσετε μετά καλά κι εσείς…
Ιδού μερικές προτάσεις για να περάσετε τουλάχιστον συμπαθητικά:

1. Οινογνωσία
Φυσικά στο σπίτι! Παίρνεις 2-3 μπουκάλια καλό κρασί από το supermarketκαι ξεκινάτε την κατ’ οίκον  γευσιγνωστική σας περιπέτεια. Αδιαμφισβήτητα θα περάσετε οι δυο σας πολύ καλά και θα πάρετε  χρήσιμα μαθήματα για τις ποικιλίες του οίνου. Προσέξτε όμως αν πιείτε πολύ θ’ αποκτήσετε την επόμενη μέρα κι ένα βαρύ κεφάλι…

2. Πικνίκ στο πάρκο
Είναι ρομαντικό και οικονομικό. Μια φιάλη καλού κρασιού και μια μικρή ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά κι είστε έτοιμοι.  Το κακό είναι ότι είστε σε δημόσιο χώρο και τα κέρδη στη συνέχεια δεν θα είναι πολλά.

3. Δωρεάν συναυλία
Είναι ιδανικό ραντεβού γι’ αυτούς που δεν έχουν μία και τους αρέσουν οι μαζώξεις στις πλατείες και η πολυκοσμία. Δεν έχετε βέβαια και πολλές ελπίδες να βρεθείτε μόνοι σας.

4. Ηλιοβασίλεμα για δύο
Είναι ρομαντικό. Ξοδεύετε μόνο τις βενζίνες μέχρι την πλησιέστερη παραλία, αλλά θα γυρίσετε με πολύ άμμο στα εσώρουχά σας.

5. Επίσκεψη σε μουσείο
Είναι κουλτουριάρικο. Ξοδεύετε μόνο την είσοδο στο μουσείο, κερδίζετε όσα η τέχνη σας προσφέρει και αν δείξε τε πολύ κουλτούρα, μπορεί να εμπνεύσετε τον άλλο.

6. Βραδιά karaoke
Είναι διασκεδαστικό και μπορείτε να ξεδώσετε. Θα ξοδέψετε ίσως λίγο παραπάνω στα ποτά σας. Προσοχή μπορείτε να φύγετε βραχνιασμένοι και μεθυσμένοι και να καταστρέψετε την υπόλοιπη βραδιά.

7. Βραδιά sushi
Θα φανείτε Gourmet και κοσμοπολίτες και θα εκτιμηθεί στη συνέχεια!. Προσοχή, γιατί μπορεί να ξοδέψετε πολλά.

8. Βόλτα στα βιβλιοπωλεία
Θα διασκεδάσετε κερδίζοντας γνώσεις. Θα αγοράσετε μερικά βιβλία και δυστυχώς αυτό θα είναι όλο. Η κουλτούρα των βιβλίων είναι αντισεξουαλική εκτός και αν είναι camasutra.

 9. Βόλτα στην λαϊκή αγορά
Μαζί θα μάθετε τις υγιεινότερες διατροφικές συνήθειες και μετά θα επιδοθείτε και στην άσκηση που ως γνωστό ωφελεί και αυτή!
10. Ποδηλατάδα Μάλλον δεν ενδείκνυται για τις ελληνικές πόλεις. Δεν θα ξοδέψετε τίποτε βέβαια και αν καταφέρετε να βρεθείτε με το ποδήλατο σε κανένα έρημο παρκάκι πάει καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου