Αρχική

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βελτιώστε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις με τη γιόγκα


Η γιόγκα βοηθάει στην βελτίωση σεξουαλικών επιδόσεων
Η γιόγκα βοηθά στη διέγερση, στην  ερωτική επιθυμία και συμβάλλει στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτισης στον άνδρα.
Η περισυλλογή είναι μία πρακτική που αποκαλείται και ενσυνειδητότητα ή mindfulness και αποτελεί βασική συνιστώσα της γιόγκα. Κατ’ αυτήν, μαθαίνει κανείς να αποκτά πλήρη επίγνωση της εκάστοτε στιγμής. Στην καρδιά της πρακτικής αυτής βρίσκεται ο διαλογισμός.
Με τη γιόγκα στις γυναίκες η περισυλλογή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς επιτρέπει σε γυναίκες που αδυνατούν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους, να την εστιάσουν τελικά στον υπερθετικό βαθμό. Γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους – και τελικά απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, αφού αυξάνεται η διέγερση, η επιθυμία και οι οργασμοί τους.
Στους άντρες, το όφελος της γιόγκα αφορά την εκσπερμάτωση: όσοι κάνουν γιόγκα μία ώρα την ημέρα, αναφέρουν ότι αυξάνεται σημαντικά ο χρόνος από την ερωτική διέγερση έως την εκσπερμάτωση – ένα όφελος παραπλήσιο με αυτό που άλλοι άντρες πετυχαίνουν λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά φάρμακα, που χορηγούνται για την πρόωρη εκσπερμάτωση.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι η γιόγκα αυξάνει και την ευλυγισία – και το σεξ σαφώς μπορεί να ωφεληθεί περαιτέρω από αυτήν!
by PREDICT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου