Αρχική

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σεξ στο αυτοκίνητο


Kamasutra αυτοκινήτου
Οι έρευνες δείχνουν ότι το 48% των ανθρώπων θεωρούν το αυτοκίνητο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνουν σεξ.
Να πάρει όμως, στο αυτοκίνητο δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει κανείς σεξ.
Για όσους έχουν προσπαθήσει, θα έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες. Πρέπει να αποφευχθούν κάποια μικροεμπόδια όπως το τιμόνι, ο λεβιές ταχυτήτων, τα όργανα της κονσόλας κ.α. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεθεί μια άνετη θέση για να ολοκληρωθεί η συνεύρεση με επιτυχία, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τύπο του αυτοκινήτου. 
Οι παρακάτω κατευθυντήριες οδηγίες ισχύουν για μεσαίου μεγέθους τετράθυρα  sedan. Για τα υπόλοιπα μοντέλα θα πρέπει να προσαρμοστούν οι ακόλουθες προτάσεις στον τύπο αυτοκινήτου που έχει ο καθένας. 
Μερικές συμβουλές για να γίνει η βόλτα με το αυτοκίνητο πιο εύκολη και συναρπαστική:
Στο πίσω κάθισμα: Μπορεί να είναι γυναίκα από πάνω ή ο άνδρας από πάνω. Πρέπει να τραβηχτούν τα μπροστινά καθίσματα όσο πιο εμπρός γίνεται για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος. Είναι γενικά πολύ άνετο. Είναι ιδανικό μέρος για το 69 που είναι από τις πιο γνωστές και αγαπημένες στάσεις. Για καλό και για κακό πρέπει να υπάρχουν χαρτομάντιλα για τα βρεγμένα καθίσματα. Είναι επίσης, το πίσω κάθισμα κατάλληλο για τη στάση γόνατα στο στήθος, για γυμνασμένες γυναίκες Ο άνδρας τοποθετεί τη σύντροφό του ανάσκελα και ξαπλώνει  πάνω της. Ακουμπά το στήθος του στο στήθος της  και λυγίζει τα πόδια της, έτσι ώστε τα γόνατά της να ακουμπήσουν στο στήθος της. Αν δεν είναι γυμνασμένη στηρίζει τις πατούσες της στο ουρανό του αυτοκινήτου. 
Στο κάθισμα του συνοδηγού: Πρέπει να σπρωχτεί το κάθισμα πίσω και να του δοθεί η κατάλληλη κλήση. Ο άνδρας ανοίγει τα πόδια της συντρόφου και διεισδύει. Λυγίζει τα γόνατά του στο κάθισμα, αφού δεν έχει χώρο να τεντωθεί και μένει ακίνητος. Εκείνη μπαίνει και  βγαίνει, καθώς αυτός απλά ευθυγραμμίζει το σώμα. Αν  δει την παρτενέρ του να κουράζεται, την κρατά  ακίνητη και αναλαμβάνει καθήκοντα.  Μια παραλλαγή είναι το κατέβασμα του καθίσματος και η γυναίκα να είναι από πάνω. Ο άνδρας ανοίγει ελαφρώς τα πόδια του για να αποφύγει να λύσει εκείνη με το πόδι της το χειρόφρενο.
Στο εξωτερικό του αυτοκινήτου: Το καπό του αυτοκινήτου θεωρείται μια υπέροχη πλατφόρμα για όλα τα είδη δραστηριοτήτων: Στο καπό μπορεί να γίνει εύκολα το ιεραποστολικό. Η γυναίκα κάθεται στο καπό και τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Ξαπλώνει το σώμα της προς τα πίσω, έτσι ώστε να κατεβάσει χαμηλά την λεκάνη της και ανοίγει τα πόδια της για μεγαλύτερη διείσδυση. Μπορεί αυτή, επίσης, να στηρίξει τα πόδια στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα. Άλλη στάση είναι να ξαπλώσει στο καπό και να σηκώσει ψηλά τα πόδια της και να τα στηρίξει στην πλάτη του ή να της τα κρατά αυτός, ο οποίος ευθυγραμμίζει το σώμα του για βαθύτερη διείσδυση. Στο καπό του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και το αεροπλανικό που θέλει τρόπο και λίγα μπράτσα. Αυτός τη γυρίζει ανάποδα με το πρόσωπο κολλημένο στο καπό. Αυτή κρατιέται από τα φτερά του αυτοκινήτου και αυτός της σηκώνει όλο της τον κορμό. Της ανοίγει τα πόδια και παρόλο που θεωρείται δύσκολο μένει στους συντρόφους αξέχαστο. Αν δεν λυπάται κάποιος το αυτοκίνητό του δοκιμάζει και τη στάση στα τέσσερα. Αυτός την τοποθετεί στα τέσσερα με το πρόσωπό της στο παρμπρίζ  και αυτός ανεβαίνει στον προφυλακτήρα.
Στην θέση του οδηγού: Κατά την οδήγηση εκείνη του κάνει στοματικό έρωτα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την ενοχλεί ο μοχλός ταχυτήτων ή το χειρόφρενο. Αυτός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, για να αποφύγει την σύγκρουση και τις λακκούβες Άλλη στάση είναι να την βάλει εκείνος να καθίσει πάνω του με την πλάτη γυρισμένη και συγχρόνως να κρατάει το τιμόνι, να είναι ακίνητος και να τοποθετήσει τα πόδια του στα πετάλια. Προσοχή, γιατί ο οδηγός δεν θα έχει καλή ορατότητα. Η ίδια στάση μπορεί να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο Αν και πρόκειται για μια πιο τρυφερή στάση είναι αρκετά παρακινδυνευμένη, μιας και η ορατότητα στον δρόμο είναι περιορισμένη. Καλύτερα αυτός να μην οδηγεί και το αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο.
Πάντα προέχει η ασφάλεια των δύο συντρόφων. 
  • Όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητο και κάνουν έρωτα πρέπει να έχουν έννοια γύρω γύρω, ώστε να μην υπάρχει κάποιος περαστικός ή κάποιος ηδονοβλεψίας. 
  • Το κλειδί του αυτοκινήτου πρέπει να είναι πάνω στην μηχανή και οι πότες κλειδωμένες. 
  • Δεν πρέπει να παρκάρουν το αυτοκίνητο κοντά σε γκρεμό και πρέπει το χειρόφρενο να είναι καλά τραβηγμένο και σταθερό. 
  • Τα καθίσματα πρέπει να τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση.
Στα περισσότερα μέρη του κόσμου απαγορεύεται το σεξ στο αυτοκίνητο σε δημόσιους χώρους. Αν κάποιος περαστικός καλέσει την αστυνομία μπορεί το ζευγάρι να συλληφθεί, μπορείτε να του επιβληθεί πρόστιμο και μπορεί να βρεθεί σε  πολύ δύσκολη θέση, ακόμη και να συλληφθεί και να φυλακιστεί για ασέβεια. 
Συνήθως θεωρείται  αδίκημα, μόνο αν το ζευγάρι κάνει επιδεικτικά σεξ μπροστά σε περαστικούς. Αν το σεξ στο αυτοκίνητο γίνεται σε απόμερα μέρη που δεν υπάρχουν περαστικοί τότε δεν διαπράττεται κανένα αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου