Αρχική

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος


Αλήθεια θα μπορούσαν  οι παγκοσμιοποιητές να εξολοθρεύσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό;
Τρόποι προσβολής καρκίνου για εξολόθρευση του ανθρώπινου πληθυσμού από τους παγκοσμιοποιητές.
Η επιδημία των καρκίνων είναι μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ, για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, ο Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.
Οι παγκοσμιοποιητές πρώτα προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με το Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου και ακολουθείται από τις καρδιοπάθειες.
Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου. Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδέψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμηση του καρκίνου.
Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen, που ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού είχε 439.451.449 δολάρια «συνολικά δημόσια έσοδα», ενώ ο φαρμακευτικός κολοσσός της Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη της τάξεως των 8.120.000.000.
Βασικά ερωτήματα
  1. Γιατί, ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, που ξοδεύονται σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο;
  2. Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950, με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση;
Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής.
Ο Καρκίνος εκπληρώνει επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως, είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet  Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.
Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε. Δηλαδή, θα πρέπει να κάνουμε σωστή διατροφή και άσκηση για να λειτουργεί σωστά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί. 
Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.
-Η ουσία δισφαινόλη Α (BPA)
Η ουσία δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται, όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις ρητίνες. Η BPA υπάρχει σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα (συσκευασία τροφίμων,  ποτών, στα δοχεία, σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, σε στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση των ανθρώπων γίνεται κυρίως από τα μολυσμένα τρόφιμα και τα ποτά.
Μελέτες σε ζώα και ανθρώπους έχουν συνδέσει την ορμόνη BPA με τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη. 
Μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα διαπίστωσε ότι η έκθεση σε BPA μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου και για μηνιγγίωμα. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη με τα υψηλότερα επίπεδα BPA στα ούρα είχαν περίπου 1,6 φορές (160%)  περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με μηνιγγίωμα σε σύγκριση με εκείνους με χαμηλότερες συγκεντρώσεις.
Η BPA βρίσκεται στα ούρα σε 95% των ενηλίκων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι η κατανάλωση κονσερβοποιημένης σούπας, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα BPA των ούρων κατά 1.200% έναντι της φρέσκιας σούπας. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα πλαστικά προϊόντα. Δυστυχώς, το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πλαστικές φιάλες.
-Φθόριο
Μιλώντας για το νερό, σχεδόν σε κάθε περιοχή του νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει τοξικά φθοριούχο νάτριο στο νερό της βρύσης. Μετά από χρόνια άρνησης, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι το φθόριο βλάπτει τα παιδιά και απαίτησε μείωση του ποσού φθορίου από τις δημόσιες παροχές νερού, αναφέροντας το αρνητικό αποτέλεσμα του φθορίου στα δόντια (οδοντική φθορίωση).
Η American Dental Association, βέβαια δεν δέχεται, ότι το φθόριο βλάπτει τα δόντια. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετές εταιρείες εμφιάλωσης νερού προσθέτουν φθόριο στο νερό τους και διαφημίζουν ότι το φθόριο είναι καλό για τα παιδιά και το προωθούν δήθεν για γερά δόντια, παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο.
-Φυτοφάρμακα
Οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια ενέκριναν τη χρήση του ιωδιούχου μεθυλίου στην Καλιφόρνια σε καλλιέργειες φράουλας, παρά τη γνώση ότι συνδέεται με καρκίνο, νόσο του θυρεοειδούς και νευρολογικές βλάβες στον άνθρωπο. Το 2007, η κυβέρνηση Μπους ενέκρινε το ιώδιο μεθυλίου σε εθνικό επίπεδο σε 47 κράτη.
Οι εργαζόμενοι που εφαρμόζουν ορισμένα φυτοφάρμακα για να καλλιεργήσουν, είναι δύο φορές πιο πιθανό να προσβληθούν από μελάνωμα. Ωστόσο, μας λένε ότι τα μη βιολογικά τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση.
Ομοίως, οι ερευνητές βρίσκουν υψηλότερα επίπεδα των κοινών φυτοφαρμάκων στα ούρα των παιδιών με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Οι παρατεταμένες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων και η χρήση του DDT συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου, καθώς και με νόσο του Πάρκινσον.
-Parabens
Οι καρκινογόνες αυτές χημικές ουσίες έχουν προστεθεί σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Τα Parabens είναι μια χημική ένωση που βρέθηκε σε προϊόντα καθημερινής υγιεινής όπως κρέμες, make-up, αφρό ξυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος και οδοντόκρεμα. Βρίσκονται επίσης σε πολλές μάρκες αποσμητικών μασχάλης.
Μια μελέτη 160 γυναικών με καρκίνο του μαστού έδειξε ότι τα parabens ήταν παρόντα στους όγκους όλων των γυναικών . «Συνολικά, 160 δείγματα συλλέχθηκαν, τέσσερα από κάθε γυναίκα και βρήκαν ότι το 99 τοις εκατό των δειγμάτων ιστού περιέχονται τουλάχιστον ένα paraben και 60 τοις εκατό των δειγμάτων είχε πέντε. »
-Αλουμίνιο
Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο. Το αλουμίνιο μπορεί να απορροφηθεί από τον ιστό του μαστού των γυναικών, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.
Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου στην θηλή τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι σε χρήση προϊόντων κατά του ιδρώτα με αλουμίνιο, αυτό κατατίθεται στον ιστό του μαστό. Μελέτες σε ζώα έχουν επίσης δείξει ότι το αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Μελέτες επίσης να ταξινομούν το αλουμίνιο ως νευροτοξίνη που σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
-Chemtrails
Τα Chemtrails περιέχουν τοξίνες, όπως αλουμίνιο και βάριο με τα οποία ψεκάζουν στην ατμόσφαιρα καθημερινά και είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα εργαλεία του προγράμματος μείωσης του πληθυσμού. Ως εκ τούτου, ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας τώρα περιέχει σωματίδια αλουμινίου και βαρίου.
Η ρύπανση με σωματίδια μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα και του άσθματος και μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων.
Τα Chemtrails δηλητηριάζουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη.
-Τα αντηλιακά
Πολλά δημοφιλή αντηλιακά περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του δέρματος, τα οποία δεδηλωμένος στόχος τους, είναι για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ακόμα χειρότερα, το FDA φέρεται να έχει λάβει γνώση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για αυτό.
Μόνο το 7,8% των εξετασθέντων αντηλιακών έχουν κριθεί «ασφαλή και αποτελεσματικά.» Το άλλο 92,2%, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες των αντηλιακών προϊόντων στην αγορά σήμερα, περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία.
-Ζάχαρη
Από καιρό ήταν γνωστό ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη και ότι τα άτομα με καρκίνο θα πρέπει να μειώσουν την ζάχαρη. Σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλώνουν 22 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης την ημέρα.
-Κοινή και Ιατρική Ακτινοβολία.
Οι αξονικές τομογραφίες σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, αλλά οι ασθενείς δεν έχουν προειδοποιηθεί για τον κίνδυνο. Εκθέτοντας ένα παιδί στην πυρηνική ακτινοβολία από δύο ή τρεις αξονικές τομογραφίες (CT), μπορεί να τριπλασιαστεί ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου μετέπειτα στη ζωή του, σύμφωνα με μια 20ετή μελέτη. Η μελέτη διαπίστωσε, επίσης, ότι ένα παιδί που εκτίθεται σε ακτινοβολία από πέντε-10 αξονικές τομογραφίες, έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από ό,τι ένα παιδί που δεν έχει εκτεθεί, να αναπτύξει λευχαιμία.
Ομοίως, οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου. Μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.400 ασθενείς με καρκίνο βρήκε ότι οι ασθενείς που δήλωσαν ότι κάνουν ετήσιες εξετάσεις με οδοντιατρικές ακτίνες Χ,  είχαν έως και δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μηνιγγίωμα.
-Τα κινητά τηλέφωνα
Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ενδεχομένως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ο οργανισμός τώρα απαριθμεί τη χρήση του κινητού με την ίδια «καρκινογόνο επικινδυνότητα» με τον μόλυβδο, την εξάτμιση του κινητήρα και το χλωροφόρμιο.
Η Ακτινοβολία έχει επίσης συνδεθεί με βλάβες στο DNA και καρκίνο . Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε μια 50% αύξηση όγκων στο μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό κατά την διάρκεια δέκα χρόνων στα έτη 1999 και 2009, που κατά πάσα πιθανότητα, προκλήθηκε από τα κινητά τηλέφωνα.
Ένα στα τρία παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα διαθέτουν σήμερα κινητό τηλέφωνο. Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα μόνο για βασικές ανάγκες και να κάνουν κλήσεις μικρής διάρκειας.»
Ωστόσο, παρά τον προφανή κίνδυνο, η κυβέρνηση δεν απαιτεί καμία προειδοποίηση ακτινοβολίας ή καρκίνου σε κινητά τηλέφωνα.
Ομοίως, οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνδεθεί με καρκίνο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
-Υδράργυρος
Ο Υδράργυρος σε οποιαδήποτε μορφή είναι δηλητηριώδης, Ο υδράργυρος συνήθως επηρεάζει το νευρικό, γαστρεντερικό και το νεφρικό σύστημα οργάνων. Δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την εισπνοή ατμών υδραργύρου, κατάποση υδράργυρου, υδράργυρο σε ένεση και απορρόφηση του υδραργύρου μέσω του δέρματος.
Έχει αποδειχθεί ότι ο υδράργυρος εξαντλεί γρήγορα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο υδράργυρος έχει αποδειχθεί επίσης ότι προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα. Οτιδήποτε μειώνει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να προσβληθεί από καρκίνο.
-Τα εμβόλια
Τα εμβόλια είναι, ίσως, η τελευταίο όπλο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για χρήση κατά της ανθρωπότητας. Το αλουμίνιο και η φορμαλδεΰδη (που ένα γνωστό καρκινογόνο που χρησιμοποιείται για την ταρίχευση) έχει χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό σε παιδικά εμβόλια και εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά εμβόλια γρίπης. Χιλιάδες μελέτες συνδέουν τα εμβόλια με τον καρκίνο και νευρολογικές διαταραχές, όπως ο αυτισμός. Κορυφαία επιστήμονας εμβολίου της Merck, η Δρ Maurice Hilleman , παραδέχεται ανοιχτά την παρουσία του θανατηφόρου SV40 σε εμβόλιο της πολιομυελίτιδας. Εν τω μεταξύ, το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στους πολίτες των εθνών του τρίτου κόσμου. Πρόσφατα το ιταλικό δικαστήριο κατηγόρησε τους κατασκευαστές εμβολίων. Όμως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων, που είχαν κατηγορηθεί από γονείς πήραν από το Κογκρέσο νομική ασυλία. Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ασυλία.
Ο Μπιλ Γκέιτς ευγονιστής παγκοσμιοποίησης και άλλοι, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρηματοδοτούν τις έρευνες εμβολίων, προκειμένου να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλές κυβερνήσεις πιέζουν να κάνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά, ακόμα και με ενημέρωση στους γονείς από πόρτα σε πόρτα.
-Αμαγάλματα Οδοντιατρικής
Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο στους Αμερικανούς. Ένα μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση απο μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.
Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος. «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας. Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό.
-Λαμπτήρες CFL
Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως αντικαταστάθηκαν με λαμπτήρες CFL, οι οποίοι είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επειδή είναι γεμάτοι με τοξικό υδράργυρο.
Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2008 από το Maine Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι, όταν μια λάμπα CFL σπάσει, μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα υψηλά επίπεδα υδραργύρου στον αέρα.
-Το Σιρόπι καλαμποκιού με φρουκτόζη
Το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS)  χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά μέχρι και τη σόδα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα.
Δημοσίευση στο περιοδικό Cancer Research  αποκαλύπτει επίσης, ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης όσο και τη φρουκτόζη, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν.
Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA.
Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Στο Princeton μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης είχαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που είχαν πρόσβαση σε ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια. Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος.
-Φούρνοι μικροκυμάτων
Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταίνονται και να μαγειρεύονται τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία. Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 – 1987.
-Παστερίωση
Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800 και υπάρχει στο γάλα σας, σε αμύγδαλα και χυμούς. Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα.
Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα.
-Ακτινοβολία τροφίμων
Το FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων. Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλή. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, όπως και ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.
-Η ασπαρτάμη
Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση και οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg/kg).
-Χλώριο
Το χλώριο  έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση στις ΗΠΑ και την Βρετανία σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Ακόμη και τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιείται για τις πισίνες μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα του νερού σε χλώριο του νερού και που λούζονται τακτικά, είχαν 83% περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα που έμεναν σε περιοχές με χαμηλό χλώριο. Εκείνοι που έπιναν νερό βρύσης με υψηλό χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κολύμβηση στις πισίνες με χλώριο αυξάνει τον κίνδυνο κατά 57%.
 Η απορρόφηση το χλωρίου μέσω του δέρματος είναι  πιο επικίνδυνη επειδή παρακάμπτεται το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει πίνεται.
 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες/ταμπόν) περιέχουν χλώριο.
-Επεξεργασμένο κρέας
Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου. Είναι καλύτερα να αγοράσετε κρέας χωρίς συντηρητικά.
-Πυρηνική ακτινοβολία
Η πυρηνική ακτινοβολία είναι επίσης καρκινογόνος. Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν  σε απόσταση έως 3,1 μίλια  από 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας.
Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 για παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχαν υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης λευχαιμίας.
Το 2003, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, είχε αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Αυτό το ραδιενεργό νέφος που, όπως λέγεται, μεταφέρει στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Έστω μια κουταλιά αρκεί για να αυξήσεις τα επίπεδα ραδιενέργειας στα οστά.
-Μεταλλαγμένα
Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Ο Δρ Stanley Ewen, Στάνλεϊ Ewen, ένας παθολογος σύμβουλος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου.
Τα GM-derived rBGH παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να παράγουν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 κατά 70 – 1000%. Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη.
Συμπέρασμα
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς στην ατζέντα τους να δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας προκαλέσουν  καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τις ελέγχουν. Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως  θεραπείες με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία.
Βιβλιογραφία
http://www.activistpost.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου